Våre tjenester:

Dagpass /hundebarnehage  

Med valpen din i valpebarnehage sørger du for at den får omsorg og pass når du er på jobb.                                              Ikke alle har mulighet å ta mange ukers ferie, eller ha den nye valpen sin med på jobb den første tiden.           
I Valpehagen får hunden din både sosial omgang og masse kos med mennesker, andre hunder samt lek og hvile med nøye oppfølging mens du er på jobb med god samvittighet.  I tillegg får du som hundeeier bruke den tiden som hunden din trenger for å bli trygg på å være "hjemme alene" ved å trene på dette utenom arbeidstid frem til hunden er moden for det. 
Her har valpen/hunden din selskap og får bygge seg opp til å bli trygg sammen med sine likesinnede arts venner.  
Dagene i Valpehagen går til endel lek, men også trening på kontakt, godbitsøk, innkalling, tunnellek mm. Alle valper trenger masse søvn så vi fokuserer også masse på ro og hvile..

Vi anbefaler alle nye valpeeiere å ha dagpass for valpen til den er minst 6mnd  men med intens øving på hjemme alene trening også i denne perioden. De 2 første dagene valpen begynner her bør opphldet ikke være lenger enn en halv dag. Dette anbefaler vi fordi det blir lite hvile og mange inntrykk de første gangene valpen er her. 

Vi har tilbud om dagpass fra 1 til 5 dager i uken, både halve og hele dager. Alt tilpasset familien og hver enkel valp sitt behov. Vi har aldri inn mer enn 10 hunder her samtidig. Dette for å unngå stresssituasjoner og for oppfølging av hver enkel hund skal ivaretas på best mulig måte. 

Se vår prisliste HER 

De som starter i Valpehagen får også muligheten å fortsette etter de har fyllt 2 år. 

 Barnehagen holder stengt på lørdag og søndager, hele Juli måned og på røde bevegelige helligdager.   

                                

Dagpass for valper av mellomstor rase

Vi tar nå også imot valper av større raser i aldersperioden fra de er 8 uker frem til de er 14 uker gamle

Da vi har fått en del henvendelser fra valpe-eiere til større raser som ønsker dagpass hos oss for en kortere periode etter de har hentet valpen. 
Tiden fra valpen er 8 uker frem til den er 12 -14 uker gammel er ekstrem viktig for valpens utvikling, og mye av det som skjer i denne perioden bestemmer hvordan hunden vil bli som voksen.
Negative opplevelser i denne perioden vi feste seg like godt som de positive, som det å bli forlatt til seg selv (hjemme alene) for tidlig kan fort utvikle seg til bl.a separasjons-angst.

👉Vi tilbyr derfor også dagpass for valper av mellomstore raser (hunder opptil 15-20kg som voksne) hos oss fra de er 8 uker gamle frem til de er 14 uker. 
Da får du som eier bedre tid på å trene valpen din på å takle hjemme alene tilværelsen samtidig som valpen får både miljøtrent seg og sosialisert seg hos oss i denne viktigste tiden.                                                                                            

Veterinær: Det er ingen tvil at 8 timer fravær for en valp er altfor lenge.       


* Avlastning dag eller kveld:

Å ha fått en valp i hus er en stor glede for alle i familien. Ikke alle bor sammen med andre eller har nær familie/venner rundt seg og blir derfor noe mer sårbare når en skulle trenge "barnevakt"   

Å gå ifra en hund både på dagtid og kveld kan være en stor belastning for mange hunder. I verste fall kan hunden utvikle seperasjonsangst, noe som er den nest største adferds utfordringen blant hunder idag. Les mer om seperasjonsangst HER

Valpehagen er her for deg om du plutselig må ut en kveld, eller må jobbe overtid en dag eller uke, eller om du bare trenger litt avlastning på dag eller kveldstid. 

Vi tilbyr klippekort på inntil 4 timer som du kan bruke akkurat når tid du vil. Det eneste du trenger er å sende oss en booking en dag i forkant slik at vi er forberedt på besøket av din lille venn.

* Weekend/ helg

Trenger du et avbrekk en helg eller må reise bort av forskjellige grunner så tilbyr vi også weekend-opphold. Hunden din vil da bo sammen med oss og hundene våre og vil bli med oss på flere turer til dagen og godt ivaretatt som en av våre egne hunder.  I helger i sommerhalvåret reiser vi 30 minutt med bil inn på hytta vår hvor vi har 3 mål inngjerdet hage som hundene kan boltre seg på.


*Hundehotell / Feriecamp 

Å reise på ferie fra det nye familiemedlemmet kan være utrolig tøft og vondt for mange. Og det å oppleve en kennel for første gang kan være en brutal opplevelse for både valper og hunder generelt. 

I Valpehagen er hunden din sammen med oss hele døgnet, uten bur og luftegårder men bor sammen med oss i hjemlige omgivelser. Vi lufter hundene flere ganger til dagen (uten tillegg i prisen).  Vi tar bilder/film av hunden din hver dag under oppholdet på Snapchat som vi også kan sende på mail til eiere som ønsker dette.

I påsken og i juli tilbyr vi feriecamp for de som booker ferieopphold. Da reiser vi 30 minutt med bil til hytta vår hvor hundene har sitt eget ferieparadis. Her har hundene en stor uteplass på nærmere 3 mål, med både plen, natur og sin egen lille badedam. I tillegg får de herlige turer i naturen hvor de får løpe fritt med langline. Hundene sover på rom sammen med oss i trygge bur, så det er en stor fordel om hunden er vant med å sove i bur hjemme.

 All levering og henting skjer i Valpehagen på Forus.  

Vi tar kun imot 2 hunder samtidig på hundehotell/feriecamp. Dette for å unngå en stresset hverdag for hundene samt ivareta hver enkel hund med en god og trygg oppfølging. Hunder som har fast dagpass i Valpehagen vil prioriteres ved bestilling av ferieopphold/feriecamp. 

La hunden din få en like deilig ferie som deg!  

HER kan du se en liten filmsnutt fra ferieplassen vi tar med hundene i juli måned* Tilbudene gjelder for hunder som har fast avtale/dagpass i Valpehagen 


Nordsjøavtale

Vi tilbyr skreddersydde uke-pakker til hundeeiere som som jobber i Nordsjøen eller i turnus. Ta kontakt med oss på post@valpehagen.com eller via kontaktskjema HER 

Drop in dagtid

Dette er for deg som trenger akutt hjelp til pass av valpen/hunden din på dagtid. Vi ønsker du ringer eller sender oss en SMS kvelden før om hunden skal komme fra morgenen av. Trenger du akutt drop in midt på dagen så må vi bli varslet en halvtime i forkant 

Visste du at ....

... Neseavtrykket til en hund er like unikt som våre fingeravtrykk og det finnes derfor ikke to neseavtrykk som er like hos hundene.


Valpehagen- Org: 920 671 41 MVA -  Forusskogen 92 - 4031 Stavanger - post@valpehagen.com - Tlf: 93064427