Våre tjenester:

Dagpass /hundebarnehage  

Med valpen din i valpebarnehage sørger du for at den får omsorg og pass når du er på jobb.                                              Ikke alle har mulighet å ta mange ukers ferie, eller ha den nye valpen sin med på jobb den første tiden.           
I Valpehagen får hunden din både sosial omgang og masse kos med mennesker, andre hunder samt lek og hvile med nøye oppfølging mens du er på jobb med god samvittighet.  I tillegg får du som hundeeier bruke den tiden som hunden din trenger for å bli trygg på å være "hjemme alene" ved å trene på dette utenom arbeidstid frem til hunden er moden for det. 
Her har valpen/hunden din selskap og får bygge seg opp til å bli trygg sammen med sine likesinnede arts venner.  
Dagene i Valpehagen går til endel lek, men også trening på kontakt, godbitsøk, innkalling, tunnellek mm. Alle valper trenger masse søvn så vi fokuserer også masse på ro og hvile..

Vi anbefaler alle nye valpeeiere å ha dagpass for valpen til den er minst 6mnd  men med intens øving på hjemme alene trening også i denne perioden. De 2 første dagene valpen begynner her bør opphldet ikke være lenger enn en halv dag. Dette anbefaler vi fordi det blir lite hvile og mange inntrykk de første gangene valpen er her. 

Vi har tilbud om dagpass fra 1 til 5 dager i uken, både halve og hele dager. Alt tilpasset familien og hver enkel valp sitt behov. Vi har aldri inn mer enn 10 hunder her samtidig. Dette for å unngå stresssituasjoner og for oppfølging av hver enkel hund skal ivaretas på best mulig måte. 

Se vår prisliste HER 

 Barnehagen/dagpass  holder stengt på lørdag og søndager, hele Juli måned og på røde bevegelige helligdager.   

                                

Dagpass for valper av mellomstor rase

Vi tar nå også imot valper av større raser i aldersperioden fra de er 8 uker frem til de er ca 14 uker gamle

Da vi har fått en del henvendelser fra valpe-eiere til større raser som ønsker dagpass hos oss for en kortere periode etter de har hentet valpen. 
Tiden fra valpen er 8 uker frem til den er 12 -14 uker gammel er ekstrem viktig for valpens utvikling, og mye av det som skjer i denne perioden kan fort påvirke hvordan hunden vil bli som voksen.
Negative opplevelser vi feste seg like godt som de positive, som det å bli forlatt til seg selv (hjemme alene) for tidlig kan fort utvikle seg til bl.a separasjons-angst.

👉Vi tilbyr derfor også dagpass for valper av mellomstore raser (hunder opptil 15-20kg som voksne) frem til de er 14 -16 uker gamle
Da får du som eier bedre tid på å trene valpen din på å takle hjemme alene tilværelsen samtidig som valpen får både miljøtrent seg og sosialisert seg hos oss i denne viktigste tiden.                                                                                            


Drop in dagtid - Hel eller halv dag

Dette er for deg som trenger akutt hjelp til pass av valpen/hunden din på dagtid. Vi ønsker du ringer eller sender oss en SMS kvelden før om hunden skal komme fra morgenen av. Trenger du akutt drop in midt på dagen så må vi bli varslet en halvtime i forkant 


Turnus - spesialavtale

Vi tilbyr skreddersydde uke-pakker til hundeeiere som turnus. Ta kontakt med oss på post@valpehagen.com eller via kontaktskjema HER 


* For våre faste barnehagegjester tilbyr vi også mulighet for overnatting i ukedager 


Veterinær: Det er ingen tvil at 8 timer fravær for en valp er altfor lenge.       

Visste du at ....

... Neseavtrykket til en hund er like unikt som våre fingeravtrykk og det finnes derfor ikke to neseavtrykk som er like hos hundene.


Valpehagen- Org: 920 671 41 MVA -  Forusskogen 92 - 4031 Stavanger - post@valpehagen.com - Tlf: 93064427