.

Dagpass fast avtale: 

Dette er det mest prisgunstige tilbudet for de som ønsker å ha fast dag/faste dager pr. mnd.  Valgfritt mellom hel eller halv dag 1 - 4 dager pr. uke

Ved å ha fast avtale er du alltid garantert plass de dagene du er satt opp på. 


Avtalen er bindende i minimum 2mnd og har 1 mnd oppsigelse.


Klippekort:

Klippekort er perfekt for de som ønsker å ha litt varierte dager/uker og uten å binde seg med fast avtale. Klippekortet kan brukes på ukedager (mandag - torsdag)  og finnes fra 5 til 20 klipp - hel eller halv dag. 

Kjøpt klippekort er gyldig 1 kalenderår. (01.01- 31.12 )


Tilleggstjenester for våre faste Valpehagebarn:

For våre faste Valpehagebarn tilbyr vi mulighet for overnatting samt avlastning på kveldstid.

Overnatting må forhåndsbestilles minimum 2 uker i forkant. 


Dagpass /hundebarnehage 

Hel eller Halv dag 

Fast avtale eller klippekort 

Med valpen din i valpebarnehage sørger du for at den får omsorg og pass når du er på jobb. Ikke alle har mulighet å ta mange ukers ferie, eller ha den nye valpen sin med på jobb den første tiden. I Valpehagen får hunden din både sosial omgang og masse kos med mennesker, andre hunder samt lek og hvile med nøye oppfølging mens du er på jobb med god samvittighet. I tillegg får du som hundeeier bruke den tiden som hunden din trenger for å bli trygg på å være "hjemme alene" ved å trene på dette utenom arbeidstid frem til hunden er moden for det.
Her har valpen/hunden din selskap og får bygge seg opp til å bli trygg sammen med sine likesinnede arts venner.
Dagene i Valpehagen går til endel lek, men også trening på kontakt, godbitsøk, innkalling, tunnellek mm. Alle valper trenger masse hviletid og derfor fokuserer vi mye på at valpen får den hvilen han bør og skal ha.

Vi anbefaler alle nye valpeeiere å ha dagpass for valpen til den er minst 4mnd gammel men med intens øving på hjemme alene trening også i denne perioden. De 2-4 første dagene valpen begynner her bør oppholdet ikke være lenger enn en halv dag. Dette anbefaler vi fordi det blir lite hvile og mange inntrykk de første gangene valpen er her.

Vi har tilbud om dagpass fra 1 til 4 dager i uken, både halve og hele dager. Alt tilpasset familien og hver enkel valp sitt behov. Vi har aldri inn mer enn 10 hunder her samtidig. Dette for å unngå stresssituasjoner og for oppfølging av hver enkel hund skal ivaretas på best mulig måte.

Vi tar aldri inn nye valper før vi har hatt en prøvetime sammen med eier. Da får vi hilst på hunden og sett hvordan den reagerer og om den vil passe inn sammen med de andre hundene som går her. Bestill prøvetime HER

Prislistene våre finner du  HER

Valpehagen holder stengt på fredager samt lørdag og søndager, og bevegelige helligdager. På sommeren er barnehagen stengt i juli måned. 

Dagpass for valper av mellomstor rase

Vi tar nå også imot valper av større raser i aldersperioden fra de er 8 uker frem til de er ca 14 uker gamle

Da vi har fått en del henvendelser fra valpe-eiere til større raser som ønsker dagpass hos oss for en kortere periode etter de har hentet valpen.
Tiden fra valpen er 8 uker frem til den er 12 -14 uker gammel er ekstrem viktig for valpens utvikling, og mye av det som skjer i denne perioden kan fort påvirke hvordan hunden vil bli som voksen.
Negative opplevelser vi feste seg like godt som de positive, som det å bli forlatt til seg selv (hjemme alene) for tidlig kan fort utvikle seg til bl.a separasjons-angst.

👉Vi tilbyr derfor også dagpass for valper av mellomstore raser (hunder opptil 15-20kg som voksne) frem til de er 14 -16 uker gamle
Da får du som eier bedre tid på å trene valpen din på å takle hjemme alene tilværelsen samtidig som valpen får både miljøtrent seg og sosialisert seg hos oss i denne viktigste tiden.                     

Turnus - spesialavtale

Vi tilbyr skreddersydde uke-pakker til hundeeiere som turnus. Ta kontakt med oss på post@valpehagen.com eller via kontaktskjema HER 


* For våre faste barnehagegjester tilbyr vi også drop in,  mulighet for overnatting og avlastning på kveldstid 

Veterinær: Det er ingen tvil at 8 timer fravær for en valp er altfor lenge.


   

Valpehagen- Org: 920 671 41 MVA - Forusskogen 92 - 4031 Stavanger - post@valpehagen.com - Tlf: 93064427